element_logo_bruininginterieur

INTERIEURADVIES

Bruining Interieur zorgt ervoor dat uw eigen identiteit terugkomt in uw interieur. Samen met u ontwerpen wij met de laatste kennis op interieurgebied het interieur dat bij u past voorzien van maatwerk meubels. Bruining Interieur is een onafhankelijke partij die luistert naar de klant en samen met uw inbreng tot de mooiste creatieve oplossingen komt. Het interieur ontwerp omvat zowel kleur-, licht-, materiaal-, meubel- als interieuradvies. Naast het maken van een interieurontwerp biedt Bruining Interieur u ook bouwbegeleiding bij verbouwingen.

Onze werkwijze
Bij het interieuradvies stappenplan wordt er aan de hand van een aantal stappen naar een compleet interieuradvies toegewerkt.

Ontwerpfase
De wensen en eisen die we hebben opgesteld tijdens het eerste gesprek vertaalt Bruining Interieur in een ontwerp. Het ontwerp bestaat uit een voorstel voor de interieurindeling, met een basisvoorstel voor de indeling van de ruimtes en een voorstel van de indeling van de meubels. Maar ook zal een kleur- en materiaaladvies geven inclusief uitgebreide meubelsuggesties. Ook een verlichtingsplan zal ik in het ontwerp meenemen, inclusief een schatting van de kosten. De ontwerpfase ronden we af met een impressie die u mee naar huis kunt nemen.

Werktekeningfase
Na akkoord op het ontwerp zal Bruining Interieur het ontwerp verder uitwerken in werktekeningen en technische omschrijvingen. Hiermee legt Bruining Interieur de kwaliteit van het ontwerp en de uitvoering vast.

Meubelofferte
Uiteraard bent u vrij om het met ontwerp (werktekeningen en technische omschrijvingen) te gaan ‘shoppen’. U heeft tenslotte betaald voor het ontwerp en bent hier eigenaar van. Bruining Interieur biedt echter ook aan om de maatwerk meubels te realiseren. Graag maken wij voor u een maatwerk offerte.

Bouwbegeleiding fase
indien gewenst zal Bruining Interieur tijdens de uitvoering controleren of alles volgens tekening, planning en omschrijving wordt uitgevoerd. Ook is Bruining Interieur altijd bereikbaar voor u en voor de aannemer