element_logo_bruininginterieur

OVER BRUININGINTERIEUR

Ik was nooit geworden wat ik nu ben zonder de opgedane ervaring bij Nederlands meest toonaangevende ontwerper Piet Boon. Bij Piet Boon leerde ik een gevoel te vertalen naar sfeer, en ontdekte de bijzondere combinatie van passie, plezier en vakmanschap.' Na een leuke maar zeker leerzame tijd bij dit bureau heb ik mijzelf ontwikkeld en de nodige opleidingen gevolgd tot Interieur Ontwerper.

Bruining Interieur staat voor design, duurzaam, functioneel en tijdloos en maakt producten van de hoogste kwaliteit. Wij verwerken zowel massiefhout als plaatmaterialen. Wij streven ernaar om, in samenwerking met de opdrachtgever, een prettige en sfeervolle woon- en werkomgeving te creƫren.

Naast maatwerk meubilair biedt Bruining Interieur ook Interieuradvies. Zorgvuldige materialen, meubels, kleuren en accessoires vormen de kern van onze interieuradviezen. Met veel aandacht voor bestaande interieurelementen, geven wij uw woonomgeving een karakter dat nauw aansluit op uw woonwensen. Bruining Interieur biedt u een interieur waar het goed wonen en werken is dankzij een goede balans tussen indeling, kleur, licht en materiaal.