element_logo_bruininginterieur

REFERENTIES

Jolanda en Arjan: Bob is een kundige vakman die graag unieke, klantgerichte oplossingen toepast. Daarnaast is hij heel flexibel en professioneel. Als resultaat hebben bij een supermooie, tailormade (geen standaard maten) deur van de woonkamer naar de hal. Daarnaast heeft Bob veel moeite gedaan om mee te denken aan een oplossing voor onze vloer en dit ook kunnen toepassen.

Fam. Gerards: Bruining Interieur heeft bij ons fantastische plafondhoge deuren (3,25 m) met taatsscharnieren geplaatst. Bob Bruining heeft zowel advies gegeven op het ontwerp als op gebruik van materiaal wat heeft geresulteerd in mooie, moderne deuren van stevige kwaliteit.  Perfect maatwerk, precies wat we zochten.

Familie Gaulard: Bruining Interieur heeft voor ons een inloopkast in de slaapkamer en een kast in de badkamer gerealiseerd. Het werk van Bob kenmerkt zich vooral door zijn passie voor het werk waarin ieder detail belangrijk wordt gevonden. Een echte vakman dus. Ik kan Bob zeker aanraden als je gaat voor echte kwaliteit tegen een betaalbare prijs.

Denise: Ik was al tijden op zoek naar perfecte nachtkastjes. Bruining Interieur bood mij hét ontwerp wat ik wilde: de combinatie van design incl. opbergruimte. De manier van werken, het persoonlijke en tevens de professionaliteit van Bob dat wil ik bij deze belichten. Ik ben meer dan tevreden en beveel Bruining Interieur ook graag aan.

S. Buitenhoven: Ik wilde graag een maatwerk boekenkast van het materiaal bamboe. En ook daar kon ik voor terecht bij Bruining Interieur. Een relatief klein project maar ik ben zeer tevreden. Goede prijs- en kwaliteitsverhouding en Bob Bruining een zeer prettig persoon.

A. Veldkamp: In januari 2007 zijn wij begonnen met de plannen voor de verbouwing van ons huis in Badhoevedorp. Een architect maakte tekeningen en startte de vergunningsronde met de gemeente. Dit hele proces zou duren tot en met de zomer van 2010. De tekeningen voor de buitenkant werden gemaakt door een architect, maar vooral met de grote oppervlakte van de benedenverdieping wisten wij niet zo goed raad. Op ons verzoek zocht onze architect contact met Bruining Interieur, met Bob Bruining. Tijdens het eerste gesprek lieten wij aan Bob de bouwplannen zien en gaven we hem een rondleiding door ons huis. Tijdens onze tweede bijeenkomst kwam Bob met prachtige impressietekeningen van de begane grond en ook van de eerste verdieping (inclusief badkamer) en de zolderverdieping. Ook maakte hij een offerte voor het meubelwerk. Het resultaat in 2011: een prachtig verbouwd huis met heel veel ruimte en sfeer. De gashaard in het midden bleek een lumineus idee van Bruining Interieur. De inbouwkasten zijn heel erg mooi. Bob bleek heel goed in staat om onze woonwensen te vertalen naar een mooi maar zeker ook functioneel ontwerp. We wonen er inmiddels met erg veel plezier.

Sieto: Bob neemt de tijd om te overleggen en samen tot een goed plan te komen. Ook is er de mogelijkheid om tussentijds eea te wijzigen. Bob heeft voor mij persoonlijk, maar ook zakelijk diverse opdrachten uitgevoerd. Van twee prachtige eiken taatsdeuren (sieraad van ons huis) tot steigerhouten 'buitenlounche' en assistentie bij zowel ontwerp als uitvoer van onze company-boat (vanaf casco tot eindproduct). Ik wil Bruining Interieur / Bob graag aanbevelen, maar hoop wel dat hij nog tijd blijft houden voor ons!

Martin: Na lang zoeken naar de juiste garderobe kastenwand ben ik via via in aanraking gekomen met Bruining Interieur. Het sprak mij aan dat hij ruime ervaring had bij mijn favoriete ontwerper Piet Boon. Na het bespreken van mijn wensen en de mogelijkheden ontving ik de offerte voorzien van ontwerp. Alleen deze service sprak mij al enorm aan. Mijn slaapkamers zijn voorzien van geweldige maatwerk garderobekasten; echte luxe in mijn slaapkamers.

Michel: Wij hadden een mooie kast zien staan bij een designwinkel, die te duur was en ook niet precies zoals wij het wilden. Bob heeft deze kast voor ons zodanig gemaakt, dat het precies is wat we zochten. Nu hebben we een betaalbare kast die er beter uit ziet ook! Toen hebben we hem ook een hoekbank laten maken, dat inmiddels de grote trots van ons huis is. De hoekbank is rond, dat was nergens te koop. Zodra we iets nodig hebben, gaan we zeker weer met Bruining interieur aan de slag!

Backer: Wij wilden een bijzondere keuken en bij voorkeur een kookeiland met veel opbergruimte. Wij lieten Bruining Interieur komen om samen na te denken wat mogelijk was in onze woning. Er werd zeer goed naar onze ideeën geluisterd en deze werden omgezet naar een geweldig ontwerp. De keuken is absoluut een lust voor het oog. Ik zou zeggen, kijk zelf maar op deze site. Wij raden Bruining Interieur zeker bij iedereen aan.